Tjenester - Kultursupport.no Kultursupport.no

Tjenester

Lyd- og lyssystemer

Vi leverer lyd- og lyssystemer for enhver anledning. Fra små selvbetjente lyd og lyspakker til private bryllupsfester, til store festivalrigger og konsertoppsett med våre teknikere.

Vi har levert/leverer lyd og lys til bl.a. Gitarkameratene, Odd Nordstoga, Ole Paus, Øystein Sunde & Meget i Sløyd, Gisle Børge Styve og Heine Totland, Jonas Fjeld, Kåre Conradi, Konsertkameratene, Arbeidslivets Kulturseilas m.fl.

Møte og konferanse

Vi tilbyr teknisk rådgivning og gjennomføring av alt som har med lyd, lys og bilde på møte og konferanser. Profesjonell teknisk gjennomføring er en av suksessfaktorene for en vellykket konferanse. Kultursupport sørger for det.

Vi har fast samarbeidsavtale med bl.a. Scandic Park Hotel i Sandefjord.

Events

Vi leverer komplette events som inkluderer alt fra planlegging/rådgivning, ide- og konseptutvikling, artister og underholdning til arrangementer, foredrag og teambuildingsaktiviteter.

Vi har gjennomført ulike events for bl.a. Husbanken, CableCom, MEF, Thor Heyerdahl VGS, Brønnøysundregistrene, Jotun m.f.

Utleie

Vi leier ut ulike lyd og lyspakker med og uten lydtekniker til alt fra bryllupsfester til store musikkfestivaler.

I tillegg har vi for utleie komplette barmoduler med kjøleskap og disker, info-skjermer. Vi formidler også ulike typer scener i alle størrelser. Også mobilscener fra 38–143kvm.  Har du behov for telt til ditt arrangement kan vi bistå med løsninger fra 20–4000 kvm.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr tekniske løsninger til ditt behov!